Aprenentatge i Servei de millora de la qualitat acústica

 L’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona i el Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica de la Generalitat de Catalunya ha elaborat una guia d’aprenentatge i servei sobre prevenció de la contaminació acústica en equipaments públics amb l’objectiu de donar suport als centres educatius per dissenyar projectes d’aprenentatge i servei (APS) enfocats a millorar la qualitat acústica d’equipaments sensibles (sales d’espera de centres d’atenció primària, casals de dia o biblioteques).

25/05/2021 10:03
decorativa

La guia pretén ser una eina de gran utilitat per als centres educatius que vulguin treballar la prevenció de la contaminació acústica en el marc del Servei Comunitari, obligatori per a l’alumnat de segon cicle d’ESO des del curs 2019-20.

L’APS combina, en un sol projecte, processos de formació i de servei a la comunitat. Les persones participants es formen a partir de la identificació i el treball, des de diferents punts de vista, de les necessitats reals de l’entorn. Per tant, la metodologia integra objectius pedagògics i solidaris amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats i valors.

Aquest nou recurs s’emmarca dins del treball conjunt de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya en activitats de sensibilització i conscienciació sobre la prevenció de la contaminació acústica.

Si hi esteu interessats i interessades, ja podeu sol·licitar-ne el material per realitzar el projecte APS durant el curs 2021-2022, emplenant el formulari i enviant-lo a tallers@arda-geolog.com

http://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/20210525-nou-recurs-aps-acustica

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Insistent i clar missatge del Papa Francesc per al Temps de la Creació 2022

Diumenge 29, 7. Insistir en el compromís comunitari i la participació activa en la cura de la creació - Objectius LS /Setmana LS