ESCOLES LAUDATO SI: Booktràiler del llibre


Booktràiler del llibre ESCOLES LAUDATO SI

En els darrers temps, l'escola ha anat adquirint un nou protagonisme en la proposta social de l'església, posant de relleu el seu valor propi com a institució social i la importància de la seva missió instructiva i socialitzadora, per a les persones i les societats.

Especialment amb el pontificat del Papa Francesc, l'educació en general i l'escola en particular apareixen com a instruments indispensables per afrontar els grans reptes actuals que són de naturalesa sòcio-ecològica. Socials i ecològics alhora. La seva Carta sobre la cura de la casa comuna (Laudato si') és un missatge d'una gran ressonància educativa adreçat de manera oberta a tothom, més enllà de les sensibilitats religioses de cadascú.

Laudato si' pot ser una motivació i una inspiració per a una renovació i rellançament de l'escola, ja que ens forneix d'un potent discurs pedagògic eco-humanista i de múltiples propostes d'immediata traducció educativa per a tota mena d'institucions i, específicament, per a l'escola cristiana.

Troba el llibre: https://bit.ly/3YJYHaj

Autor: Carles Armengol i Siscares

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Setmana Laudato si’: acte a Barcelona 23/5/2022 i online

Un Advent ecosolidari