ecoEDcamp

Vine, t'esperem!

Si sents necessari compartir experiències, aprenentatges i mirades que relacionin l'educació i la sostenibilitat, vine a aquest EdCamp

Seràs benvinguda/benvingut vinguis de l'etapa que vinguis i del sector de la comunitat educativa a la que pertanyis: alumnat, professorat, famílies, PAS. Aquí hi trobaràs un espai on proposar els temes de conversa que més t'interessin, compartir punts de vista, dialogar, fer xarxa i tot allò que t'imaginis. 

Per proposar el vostre tema de conversa, podeu accedir al Padlet i escriure allò que voleu aportar i compartir amb la resta de participants. Teniu temps per fer-ho des d’avui fins al 30 de maig. L’equip organitzador de l’ecoEDcamp organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres uns dies abans. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi. 

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’ecoEDcamp, escola i sostenibilitat, proposa un tema de conversa i gaudeix d’un matí molt animat i compromès, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

Data i horari

L’ecoEDcamp es celebrarà el proper 5 de juny al matí a través de videoconferències amb l’eina Meet de Google.

  • 10.00 a 10.10 comprovació de connexions
  • 10:10 a 10:30 benvinguda i dinàmica d'activació
  • 10:30 a 11:30 1a sessió
  • 11:30 a 11:45 canvi de sessió i breu pausa
  • 11:45 a 12:45 2a sessió
  • 12:45 a 13:00 tancament i comiat

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon. 

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador. 

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a totes les participants alhora a la pantalla ;-) 

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I, sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

 

Un parell de dies abans de l'ecoEDcamp, escola i sostenibilitat, enviarem a totes les participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Insistent i clar missatge del Papa Francesc per al Temps de la Creació 2022

Diumenge 29, 7. Insistir en el compromís comunitari i la participació activa en la cura de la creació - Objectius LS /Setmana LS